sluiten

Raad van toezicht

Yvonne Zonderop

Voorzitter

Yvonne Zonderop is zelfstandig auteur, gespreksleider en bestuurder met een lange journalistieke staat van dienst. Zij werkte onder meer als journalist in politiek Den Haag, als chef economie van de GPD en als adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant. Sinds 2010 schrijft ze freelance voor de Groene Amsterdammer en publiceerde ze verschillende boeken. Daarnaast was ze onder meer voorzitter van de journalistieke adviescommissie van de NOS en commissaris bij FD Mediagroep. Momenteel is ze lid van de Unesco Commissie Nederland. Voor meer informatie, zie haar persoonlijke website.

Ernestine Comvalius

Lid

Ernestine Comvalius is de afgelopen elf jaar werkzaam geweest als directeur van het Bijlmer Parktheater. Voor haar bijdrage aan de podiumkunsten heeft ze de ACT Award ontvangen. Ze vervult verschillende functies als toezichthouder en bestuurder binnen en buiten de kunstensector. Ze is o.a. voorzitter van New Urban Collective, het internationaal literatuurfestival Read my World en de selectiecommissie Adviseurs Fonds Podiumkunsten. Ernestine studeerde sociale wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en volgde de postacademische opleidingen Organisatiekunde en Verandermanagement.

Idriss Nor

Lid

Idriss Nor is lid van het managementteam van het fonds Stichting DOEN. Hij maakt deel uit van het investmentteam (DOEN Participaties), waar hij verantwoordelijk is voor de investeringen in social enterprises. Daarnaast heeft hij het internationale cultuur-en-mediaprogramma onder zijn hoede, met focus op Afrika en de Arabische regio. Hij studeerde onderwijswetenschappen in Frankfurt en Amsterdam en volgde de studie FMA/bedrijfskunde op Nyenrode.

Aartie Hoeblal

Lid

Aartie Hoeblal is ruim 20 jaar werkzaam in de financiële sector. Ze is haar loopbaan gestart als advocaat bij Clifford Chance. Vanuit ING Investment Management, Rabobank en De Nederlandsche Bank is zij sinds 2017 werkzaam als managing director bij ABN AMRO. Aartie studeerde Rechten en Internationaal Juridisch Recht aan de Universiteit Leiden. Daarnaast volgde zij executive opleidingen aan INSEAD en Nyenrode. Ze was bestuurder bij Turnaround Management Association en is lid van SER Topvrouwen.

Ot van Daalen

Lid

Ot van Daalen is onderzoeker en docent op het gebied van privacy en securityrecht bij het Instituut voor Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij advocaat en oprichter van advocatenkantoor Root Legal. Eerder heeft hij Bits of Freedom heropgericht, was hij toezichthouder bij de Autoriteit Persoonsgegevens en werkte hij als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Zie voor meer informatie zijn persoonlijke website.

Portretfoto’s door: Anne van Zantwijk