sluiten

Team

Nienke Venema

Directeur-bestuurder

Nienke is verantwoordelijk voor de algemene strategie en beleidsvoering en houdt toezicht op het vermogensbeheer. Ook vertegenwoordigt ze de organisatie als aandeelhouder bij DPG Media en De Correspondent.

Karlijn Bink

Operationeel Manager

Karlijn is verantwoordelijk voor de financiën, HR, ICT en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast coördineert ze de jaarlijkse 5-februariherdenking en is ze verantwoordelijk voor aanvragen gericht op historisch bewustzijn.

Eva Barneveld

Manager Communicatie

Eva is verantwoordelijk voor het interne en externe communicatiebeleid van de organisatie en voor de uitvoering daarvan.

Mirjam Grotjohann

Bureaucoördinator

Mirjam is het eerste aanspreekpunt en de spin in het web van de organisatie. Naast officemanagementtaken ondersteunt ze het team.

Fonds Democratie en Media

Abhijit Das

Programmadirecteur

Abhijit geeft leiding aan het fonds Democratie en Media. Hij is verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en de aansturing van het team.

Charlotte Schuring

Programmamanager

Charlotte is verantwoordelijk voor de behandeling van aanvragen en ontwikkeling binnen de focusgebieden daadkrachtige democratie en weerbare rechtsstaat.

Aybala Carlak

Programmamanager

Aybala is verantwoordelijk voor de behandeling van aanvragen en ontwikkeling binnen het focusgebied toekomstbestendige journalistiek.

Tim Schoot Uiterkamp

Programmamanager Organisatie- en Veldversterking

Tim is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van leertrajecten en activiteiten voor kennisdeling en samenwerking in het netwerk van de stichting.

Fonds Burgerbewegingen

Sahar Shirzad

Programmacoördinator

Sahar coördineert het netwerk van Fonds Burgerbewegingen en ondersteunt bij de strategieontwikkeling.

Maartje Eigeman

Programmadirecteur

Maartje geeft leiding aan het fonds Burgerbewegingen. Ze is verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en de aansturing van het team.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures

Contact

portretfoto’s door: Anne van Zantwijk