sluiten

Team

Nienke Venema

Directeur-bestuurder

Nienke is verantwoordelijk voor de algemene strategie en beleidsvoering en houdt toezicht op het vermogensbeheer. Ook vertegenwoordigt ze de organisatie als aandeelhouder bij DPG Media en De Correspondent.

Sümeyye Ekmekçi

Programmahoofd Fonds Democratie en Media

Sümeyye is verantwoordelijk voor het programma Fonds Democratie en Media. Samen met het team bouwt ze aan een relevante en effectieve grantsportefeuille.

Maartje Eigeman

Programmadirecteur

Maartje geeft leiding aan het fonds Burgerbewegingen. Ze is verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en de aansturing van het team.

Aybala Carlak

Programmamanager

Aybala is verantwoordelijk voor de behandeling van aanvragen voor en ontwikkeling van het focusgebied toekomstbestendige journalistiek binnen Fonds Democratie en Media.

Tim Schoot Uiterkamp

Programmamanager Organisatie- en Veldversterking

Tim is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van leertrajecten en activiteiten voor kennisdeling en samenwerking in het netwerk van Fonds Democratie en Media.

Sahar Shirzad

Programmacoördinator

Sahar coördineert het netwerk van Fonds Burgerbewegingen en ondersteunt bij de strategieontwikkeling.

Karlijn Bink

Operationeel Manager

Karlijn is verantwoordelijk voor de financiën, HR, ICT en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast coördineert ze de jaarlijkse 5-februariherdenking en is ze verantwoordelijk voor aanvragen gericht op historisch bewustzijn.

Lisa Peters

Manager Communicatie

Lisa is verantwoordelijk voor het interne en externe communicatiebeleid van de organisatie en voor de uitvoering daarvan. Daarnaast is ze als adviseur betrokken bij inhoudelijke strategieontwikkeling.

Mirjam Grotjohann

Bureaucoördinator

Mirjam is het eerste aanspreekpunt en de spin in het web van de organisatie. Naast officemanagementtaken ondersteunt ze het team.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures

Contact

portretfoto’s door: Anne van Zantwijk